Vi kan nu erbjuda toppdomänen .PRESS, toppdomänen för journalister, opinionsbildare, pressagenter, pressavdelningar med mera. Det föreligger inte några restriktioner för att registrera en .PRESS domän.


 

 Förstärk er närvaro på Internet

Ett av de bästa sätten att marknadsföra sitt brand är genom sin hemsida. När det sedan kommer till att kommunicera hemsidans trovärdighet är det fundamentalt med en trovärdig domän.


T.ex. för nyhetsföretag är det ganska naturligt att koppla sin verksamhet till en .PRESS domän.

Vanliga företag, vilka som helst, kan dra fördel av att använda en .PRESS domän när det gäller sin publika informationsspridning, t.ex. pressreleaser och finansiella rapporter.


Även för individer med en profession som involverar informationsspridning, t.ex. journalister, kan dra nytta av en .PRESS domän. Det ger ett betydligt mer personligt intryck än en domän baserad på en land (typ .se).

Vidare är .PRESS en perfekt plattform för att koppla sin verksamhet till sina social nätverk, som Facebook, Twitter och LinkedIn. .PRESS domänen blir då också navet för ens sociala plattformar.

Detta var några exempel på vad man kan använda en .PRESS domän för. Det finns mycket annat den passar för, allt som har med informationsspridning att göra, t.ex. bloggar, personliga eller för företag, nyhetsbrev osv osv.

 Wednesday, May 4, 2016

«Tillbaka