Support > Svar på vanliga frågor > DNS och namnservrar > DynDNS > Vad skiljer vanlig DNS från DynDNS?

Vad skiljer vanlig DNS från DynDNS?

Det som skiljer är främst två saker:

1. DynDNS uppdateras mycket snabbare. Med vanlig DNS kan det ta upp till ett dygn innan en ändring slår igenom. Med DynDNS går det betydligt snabbare. Vår DynDNS uppdaterar inom 15 minuter.
  2. Med DynDNS kan man uppdatera sin DNS genom ett API, dvs genom t.ex. en uppdateringsklient, eller ett enkelt http anrop. Detta kan ske automatiskt och då ske snabbt. Med vanlig DNS behöver man manuellt logga in till sin DNS och göra ändringar manuellt.