DNS Tjänster

(Välj andra produkter och tjänster)
149,00 SEK
Win DynDNS Klient
Detta är ett Windows program som ser till att er dynamiska IP adress alltid är uppdaterad. Programmet kontrollerar regelbundet om er IP adress har ändrats och om den har det, uppdaterar den DNS med den nya informationen.

Programmet fungerar med våra DynDNS tjänster och med alla DynDNS tjänster som ingår med registrering av domännamn.

Programmet startar automatiskt när Windows startar och kan sedan öppnas från Windows tray.
95,00 SEK
Årsvis
DynDNS
Vill ni använda er egen dator hemma som webbserver eller något liknande? Ni behöver då koppla dess IP adress till ert domännamn. Har ni då inte en fast IP adress, då är Dyn DNS lösningen. Har ni ett vanligt internetabbonemang med ADSL då har ni sannolikt inte en fast IP adress, utan den kan ändras över tiden. 1 zone/domän.
160,00 SEK
Årsvis
DynDNS, Vidarebefodring URL
DynDNS inklusive vidarebefordring av URL. Med vidarebefordring av URL kan ni använda er domän med en befintlig hemsida i de fall ni inte kan koppla hemsidan till er domän genom dess IP adress. 1 zone/domän.
255,00 SEK
Årsvis
DynDNS, Vidareb. URL och E-Post
DynDNS inklusive vidarebefordring av URL samt med vidarbefordring av e-post. Har ni redan en e-postadress, t.ex. hos er Internetleverantör eller Gmail, då kan ni börja använda er domän omedelbart för e-post. Post som skickas till er domän skickas vidare till den e-postadressen ni redan har.