Support > Svar på vanliga frågor > Domännamn. > Transfers > Hur flyttar jag en .se domän från SE-Direkt?

Hur flyttar jag en .se domän från SE-Direkt?

1. Gå in på http://domanhanteraren.iis.se/
  2. Logga in på ditt konto. Saknar du inloggningsuppgifter, gå till adressen https://domanhanteraren.iis.se/start/login och följ instruktionerna.
  3. Klicka på “Domäner”
  4. Klicka på domännamnet som du vill begära ut en auktoriseringskod för. Observera att det endast är innehavaren av domännamnet som har behörighet att begära en auktoriseringskod i Domänhanteraren.
  5. Kopiera och spara koden för att kunna uppge den för din nya registrar. Märk att eventuella kontakter (administrativ, teknisk och/eller avikontakt) kommer att kopplas bort från domännamnet i samband med bytet av registrar. Om du vill ange en administrativ, teknisk och/eller avikontakt efter bytet ber vi dig ta kontakt med din nya registrar.
  6. Beställ flytt av er domän r. Där anger ni er domän och auktoriseringskod för att påbörja överföringen.
  7. När överföringen är klar kan du peka om domänen till oss genom DNS-hanteringen.